У Половинкиному Старобільського району "прилетіло" в елеватор, окупанти "грішать" на HIMARS (ФОТО)

У селі Половинкиному Старобільського району Луганської області був приліт в елеватор, який повністю зруйновано, 24 грудня. Про це повідомляють Телеграм-канал "Трибун. Схід" та джерело "ОстроВа" 24 грудня.

"Тимчасово окуповане Половинкине, Старобільський район, – пише "Трибун. Схід". – Окупанти говорять, що прилетіло три ракети HIMARS. Знищений елеватор, жертв серед мирного населення немає".

Приліт до елеватора підтверджує й джерело "ОстроВа" – місцевий мешканець.

"Не можу сказати, чи розміщували там окупанти свою техніку та БК, і в якій кількості, адже це інша частина села, а село у нас досить велике, – каже половинчанин. – Але приліт точно був".

Раніше повідомлялось, що в селі Половинкине Старобільского району здетонував і загорівся рашистський БТР.

Також раніше повідомлялось, що в окупованому селі Шовкунівка Сватівського району згорів приватний будинок, прильотів не було.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті