Дружини "чмобиків" із Татарстану скаржаться, що в "армії ДНР" їхніх чоловіків вважають майбутніми "двохсотими" і відправляють на погибель

Рідні та близькі мобілізованих окупантів із Татарстану (РФ) скаржаться, що їхніх чоловіків та синів військовослужбовці з "армії ДНР" використовують як "гарматне м'ясо" та відправляють на погибель. Відповідний відеозвернення опублікував ТК "Астра".

"Їм доводиться йти на штурм практично без озброєння, як гарматне м'ясо. При цьому військовослужбовці армії "ДНР" не йдуть у пекло разом з недосвідченими мобілізованими. Їм постійно кажуть, що вони майбутні "двохсоті", і на їх місце прийдуть нові мобілізовані", - йдеться у ньому.

Раніше аналогічні скарги висловили й самі мобілізовані окупанти із Татарстану. "Нас передали під керівництво "ДНР". Місцевому керівництву до нас немає справи. Ми тут як витратний матеріал. Їхній девіз: воюємо до останнього солдата, а потім надішлють нових", - заявили російські солдати.

 

 

 

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті