РФ планує мобілізувати ще 450 тисяч осіб - Буданов

Росія розглядає можливість додатково мобілізувати ще 450 тисяч осіб. Про це заявив очільник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони Кирило Буданов в інтерв’ю "Крим. Реалії", опублікованому 25 серпня.

"Зараз вони розглядають варіант, це ще не вирішене до кінця питання, по призову додатково 450 тисяч", – сказав Буданов.

Він підкреслив, що мобілізація в РФ не припинялася. Так, минулої осені вони призвали близько 350 тисяч росіян. Але прихована мобілізація триває весь час і наразі щомісяця призивають від 20 до 22 тисяч осіб.

"Саме по собі це наводить на наступне питання: а навіщо така кількість, якщо втрати, як то кажуть, мізерні? Ну, ось ви і побачите, що правда десь посередині буде", – сказав очільник ГУР.

Раніше повідомлялось, що Буданов назвав головну помилку путіна.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті