"Росія ще не програє": Буданов назвав головну помилку путіна

Начальник української розвідки Кирило Буданов заявив, що росія ще не програє на полі бою і назвав головною помилкою путіна те, що його "відірвало від реальності". Про це Буданов сказав в інтерв'ю "Крим. Реалії", опублікованому 24 серпня.

"Він помилився дуже багато разів. Його взагалі відірвало від дійсності. Це і є його головна помилка. Не в прорахунках, а в тому, що відірвало від реальності. Ось у чому його помилка", - підкреслив глава ГУР.

Він уточнив, що зараз ідеться про "стратегічний програш" РФ.

"Подивіться на Росію зараз. Дипломатичний вигнанець... Подивіться на фінансовий рівень, економіку тощо. І навіщо далеко ходити. Просто на курс долара той самий погляньте. То що, перемагає? Ну, точно ні. Давайте скажемо так. Так, Росія ще не програє, на полі бою не програє. Але це стратегічний програш станом на зараз. І що довше вони триматимуть це, то важче будуть виходити з цієї ситуації. Просто довше і важче", - сказав Буданов.

Раніше Буданов заявив про здатність українських сил досягти будь-якої точки окупованого Криму для ураження противника.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті