У Ростовській області зійшли з рейок і загорілися кілька цистерн із паливом

У Ростовській області РФ вночі 11 травня зійшли з рейок і загорілися кілька цистерн із паливом. Про це повідомляє Телеграм-канал Північно-Кавказької залізниці (СКЖД) РФ і регіональне управління МНС РФ.

"Сьогодні о 01:11 на станції Куберле в Ростовській області сталося сходження кількох вагонів вантажного поїзда з подальшим загорянням вантажу. На місце направлено відновлювальні поїзди зі станцій Сальськ і Морозовська. Пожежу загасили. Унаслідок сходження постраждалих немає, відсутня напруга в контактній мережі. Рух поїздів зупинено. Очікуються затримки пасажирських поїздів", - ідеться в повідомленні СКЖД.

Уранці 11 травня відомство повідомило, що в ремонтних роботах задіяно 2 відновлювальні поїзди і 160 залізничників.

Унаслідок аварії затримано рух понад 5 пасажирських поїздів, час затримки - до 5 годин.

У місцевому управлінні МНС РФ підтвердили, що внаслідок аварії загорілися цистерни з паливом.

Про причини аварії нічого не повідомляють.

Статті

Луганськ
15.06.2024
20:03

Робота на віддачу: як працює малий груповий будинок «Світанок», де виховуються діти-переселенці з Лисичанська

Звучить жахливо, але – він не розмовляв, по-перше, бо з ним у лікарні НЕ РОЗМОВЛЯЛИ. А по-друге – бо у нього в усі була пробка. І у ЛОР-відділенні цього не помітили!
Країна
15.06.2024
10:31

Кадрові проблеми Офісу президента: лояльних дедалі менше

"Подивіться, скільки міністрів перебуває у статусі «тимчасово виконуючий обов'язки». Коли кажуть, що багато хто хоче піти, але їх не відпускають, це більш ніж правда. Ідеться і про уряд, і про парламент"
Країна
14.06.2024
11:00

Курс гривні: Нацбанк "хлюпнув кисню" на $5,5 млрд

Ми хочемо, щоб наша нинішня магічна реальність враховувала перспективи того, що так може бути не завжди. І нам, можливо, потрібно зараз уже думати, готуватися, що на нас чекає у другому півріччі 2024 р., що чекає на нас у 2025 р.
Всі статті