У Миколаєві під час гасіння пожежі унаслідок вибуху постраждало 5 рятувальників

В Миколаєві увечері 24 квітня стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що загорілися машини. Під час гасіння пожежі сталася повторна детонація, постраждали 5 співробітників ДСНС. Про це у Телеграм повідомила прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій. 

"На місці першу допомогу їм надавали волонтери Миколаївського загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України та бригади швидкої медичної допомоги. Усіх постраждалих доправлено до лікарні, вони отримують необхідну допомогу", - йдеться в повідомленні.

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич уточнив, що "вибух не пов'язаний із ворожим прильотом, надзвичайні події траплялися, як до повномасштабного вторгнення, так трапляються і зараз".

Як повідомлялося, кількість загиблих у Миколаєві внаслідок обстрілу 11 квітня зросла до п'яти.

Статті

Луганськ
15.06.2024
20:03

Робота на віддачу: як працює малий груповий будинок «Світанок», де виховуються діти-переселенці з Лисичанська

Звучить жахливо, але – він не розмовляв, по-перше, бо з ним у лікарні НЕ РОЗМОВЛЯЛИ. А по-друге – бо у нього в усі була пробка. І у ЛОР-відділенні цього не помітили!
Країна
15.06.2024
10:31

Кадрові проблеми Офісу президента: лояльних дедалі менше

"Подивіться, скільки міністрів перебуває у статусі «тимчасово виконуючий обов'язки». Коли кажуть, що багато хто хоче піти, але їх не відпускають, це більш ніж правда. Ідеться і про уряд, і про парламент"
Країна
14.06.2024
11:00

Курс гривні: Нацбанк "хлюпнув кисню" на $5,5 млрд

Ми хочемо, щоб наша нинішня магічна реальність враховувала перспективи того, що так може бути не завжди. І нам, можливо, потрібно зараз уже думати, готуватися, що на нас чекає у другому півріччі 2024 р., що чекає на нас у 2025 р.
Всі статті