Зеленський зустрівся із трьома американськими сенаторами

Президент України Володимир Зеленський зустрівся із американськими сенаторами Річардом Блюменталем, Ліндсі Грем та Елізабет Уоррен. Про це повідомляється у телеграм-каналі президента країни 23 серпня.

"Важлива зустріч. Сенатори США Річард Блюменталь, Ліндсі Грем та Елізабет Уоррен. Говорили про перебіг ситуації на фронті та пріоритетне питання подальшого посилення системи української обороноздатності. Цінуємо двопалатну та двопартійну підтримку України. Щиро вдячні Президенту США, Конгресу, усьому американському народу за допомогу, яка нам надається", - розповів Зеленський.

 
Як повідомлялося раніше, військові звернулися до Зеленського, щоб посилити мобілізацію

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті