У "ЛНР" шукають нові механізми "вичавлювання" податків: Пасічник створив спеціальний штаб

Ватажок так званої "ЛНР" Леонід Пасічник створив штаб, який підвищуватиме податкові доходи бюджету "республіки" і з тією ж метою протидіятиме нелегальній зайнятості. Відповідний "указ" Пасічник підписав 29 травня, пишуть окупаційні ЗМІ 30 травня.

"Створити штаб з підвищення податкових доходів бюджету Луганської Народної Республіки та протидії нелегальній зайнятості", - йдеться в "указі".

Зазначається, що штаб інвентаризуватиме підприємства на окупованій території області в пошуках нелегальних співробітників, які отримують "чорну" зарплату. Крім того, він виявлятиме і передаватиме до територіальних органів Росмайна і Росреєстру інформацію "...про використання господарюючими суб'єктами, зокрема в підприємницькій діяльності, об'єктів майна та земельних ділянок, не зареєстрованих за правилами Російської Федерації, для вжиття заходів із забезпечення їхньої постановки на державний кадастровий облік і реєстрацію прав на майно".

Уточнюється, що "указ" Пасічника вже набув чинності. 

Раніше повідомлялося, що Россільгоспнагляд проконтролював крадіжку з окупованої Луганщини понад 200 тисяч тонн пшениці з початку року.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті