Россільгоспнагляд проконтролював крадіжку з окупованої Луганщини понад 200 тисяч тонн пшениці з початку року

Російські окупанти вкрали на Луганщині та вивезли в регіони Росії понад 200 тисяч тонн продовольчої пшениці з початку 2024 року. Про це повідомило так зване «управління Россільгоспнагляду по ЛНР" 29 травня, пишуть окупаційні ЗМІ.

"Управління Россільгоспнагляду по ЛНР з початку року проконтролювало вивезення з ЛНР понад 200 тисяч тонн продовольчої пшениці в інші регіони Росії", - ідеться в повідомленні.

Окупанти уточнили, що основний обсяг (понад 168 тисяч тонн) продукції було направлено в Ростовську область. Понад 18 тисяч тонн зерна вивезено у Воронезьку область.

"Також Управлінням Россільгоспнагляду по ЛНР проконтрольоване вивезення зерна пшениці продовольчої в Бєлгородську, Волгоградську, Тульську області та Краснодарський край", - пише окупаційне відомство.

Раніше окупанти похвалилися, що вивезли з порту Маріуполь цього року стільки зерна, скільки за весь минулий рік.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті