До України прямують подарунки для дітей з Луганщини, понад 5 тисяч листів Святому Миколаю вже опрацьовано – Гайдай (ФОТО)

В Україну прямують новорічні подарунки для дітей з Луганської області. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у своєму Телеграм-каналі 14 грудня.

"Новорічні подарунки для луганської малечі вже прямують до України, листи до Святого Миколая опрацьовуються, – сказано в повідомленні. – На зараз ми отримали більше 5 тисяч".

Уточнюється, що акцію організували волонтери Великобританії за підтримки низки благодійних організацій та підприємств Словаччини, "Plant and Hire Aid Alliance" та БФ "Фонду Підтримки та Розвитку України" за сприяння Рубіжанської ВА.

"Ми шалено вдячні англійській ініціативі МАРАФОН ДОБРИХ СПРАВ "Подаруй дітям України Різдво", волонтери якої цьогоріч допомагають Святому Миколаю", – написав Гайдай.

Раніше повідомлялось, що ЗСУ вже біля Кремінної. Відстань до Старобільська подолати легше – там рашистам немає за що триматись.

Статті

Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Всі статті