У Росії триває підготовка до "легітимного братання" з "Талібаном"

Влада росії офіційно запропонувала виключити "Талібан" зі списку терористичних і заборонених організацій. Про це повідомив Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики України у Телеграм 28 травня.

"У кремлі триває підготовка до "легітимного братання" з "Талібаном". 27 травня МЗС та мін’юст РФ офіційно запропонували виключити "Талібан" зі списку терористичних і заборонених організацій. Все до цього йшло. Починаючи із запрошення на петербурзький економічний форум і завершуючи російськими інвестиціями в "Талібан", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається в повідомленні, про те, що до офіційного проголошення дружби з талібами в Москві готувались, говорить те, що телеканал "Россия 1" з березня по травень випустив серію репортажів про те, "как похорошел Кабул при талибах".

"Для путіна, як бачимо, цей режим не має жодних проблем з "легітимністю", - підкреслює Центр стратегічних комунікацій.

Раніше повідомлялось, що заборонений у РФ "Талібан" запросили на форум "Ісламського світу" в Казань і збираються виключити зі списку терористичних організацій.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті