У російському "шахеді" знайшли SIM-карту українського оператора - ISW

У "шахедах", які РФ запускає по території України, було знайдено SIM-карту українського оператора. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

"Російські сили використовують українські SIM-карти Київстар для керування дронами Shahed. 29 листопада українське джерело заявило, що збитий російський безпілотник "Шахед" містив SIM-карту "Київстар", яка нібито дозволяє російським військам використовувати мобільну мережу "Київстар" для відстеження місцезнаходження безпілотника та зміни траєкторії його польоту", - йдеться у повідомленні.

У "Київстарі" відреагували на поширену інформацію. Там заявили, що вже співпрацюють з правоохоронними органами для того, щоб "унеможливити повторення ситуації в майбутньому".

Як повідомлялося раніше, у Повітряних Силах пояснили, чи може росія атакувати Україну дронами під час негоди.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті