У "ЛНР" судитимуть двох мешканок Новоайдара, яких звинувачують у співпраці із ЗСУ, за "вбивство, вчинене загальнонебезпечним способом"

Окупаційні органи "слідчого комітету РФ по ЛНР" передали до "суду" справу двох мешканок Новоайдара, яких звинувачують у співпраці зі ЗСУ. Про це повідомив "слідкомітет РФ по ЛНР" 10 квітня, пишуть окупаційні ЗМІ.

"Слідчими органами Слідчого комітету Російської Федерації по Луганській Народній Республіці завершено розслідування кримінальної справи, порушеної на підставі матеріалів УФСБ Росії по ЛНР, стосовно стосовно двох жінок. Їх обвинувачують у пособництві українським бойовикам, в умисному знищенні чужого майна, у вбивстві, скоєному загальнонебезпечним способом, групою осіб, за попередньою змовою, і низці інших злочинів", - ідеться в повідомленні.

Жінок звинувачують у тому, що вони наводили удари на Новоайдарський аграрний коледж і територію сільськогосподарського підприємства. 

Зазначається, що мешканки окупованого селища співпрацювали із ЗСУ з червня по вересень 2022 року.

Як писав раніше "ОстроВ", публікуючи відповідне відео, саме у вересні 2022 року в окупованому Новоайдарі Луганської області ЗСУ вдало поцілили в склад боєприпасів окупантів і місцезнаходження живої сили.

Раніше також повідомлялося, що військовий госпіталь окупантів у Новоайдарі на Луганщині повністю зруйновано прицільним пострілом.

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті