Міноборони України показало, як Бахмут руйнують будинок за будинком (ВІДЕО)

Російські окупанти на Донеччині продовжують руйнувати будинок за будинком у Бахмуті. Відео із наслідками таких обстрілів 19 вересня опублікувало Міністерство оборони України.

"Росіяни методично знищують українське місто Бахмут Донецької області", – кажуть у військовому відомстві.

Зазначається, що обстріл міста з боку окупантів триває не перший місяць. За весь час майже безперервних боїв вони змогли майже наблизитися до Бахмута.

Проте українські військові щодня відбивають усі спроби захопити місто штурмом. У зв'язку із цим загарбники і продовжують руйнувати місто. "Будинок за будинком", - додали у міністерстві.

Нагадаємо, раніше з'явилися світлини того, як виглядає Святогірськ після російської окупації.

Статті

Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Всі статті