На місці удару в харківському "Епіцентрі" загинуло шестеро, безвісти зникли 16 людей. На місці працює лабораторія ДНК

Шестеро людей загинули на місці удару рашистів у харківському "Епіцентрі" 25 травня. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі "Єдиних новин".

"Харків увесь день під масованими ракетними обстрілами. На жаль, відомо вже про шістьох людей, які загинули на місці в "Епіцентрі". 40 людей зазнали травм. 16 людей наразі безвісті зникли", - йдеться в повідомленні від 22:00.

Зазначається, що на місці розгорнутий штаб ліквідації наслідків прильотів. Працює мобільна лабораторія ДНК.

"Внаслідок ще одного ворожого удару, вже по центру Харкова, наразі маємо дані про 18 постраждалих", - зазначив також Синєгубов.

За його словами, госпіталізовано до лікувальних установ 39 людей, з них двоє у важкому стані, один вкрай важкий у опіковій реанімації. 13-річна дитина прооперована, інші лікуються амбулаторно.

Раніше повідомлялось, що кількість поранених внаслідок удару по "Епіцентру" і Харкові виросла, четверо людей зникли безвісти.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті