Окупанти "інтегрують у загальноросійську систему конярства" вкрадений ними унікальний Деркульський конезавод на Луганщині

Окупанти та колаборанти екс-Біловодського району Луганщини (відповідно до останньої адмінреформи увійшов до складу Старобільського) розповіли про те, що вони роблять із вкраденим ними Деркульським конезаводом, "інтегруючи" його в "загальноросійську систему конярства". Відповідний сюжет розмістили окупаційні ЗМІ 2 листопада.

"Подивилися тварин, породний склад, обговорили проблеми - у нас досить великий блок робіт, пов'язаних із відновленням племінної цінності та інтеграції в загальноросійську систему конярства. Другий блок питань пов'язаний з інтеграцією підприємства в кінно-спортивну систему РФ", - говорить у кадрі так званий "міністр сільського господарства і продовольства ЛНР" Євген Сорокін.

Свій приїзд на унікальне підприємство він пояснив "благою справою" - підприємству "подарували" 32 арабських скакуни, без яких воно прекрасно розвивалося і розводило коней чистокровної верхової породи та української верхової породи.

Засвітився в кадрі також новоспечений колаборант Михайло Гладков, "директор Деркульського кінного заводу" - син колаборанта Сергія Гладкова, який повністю "здав" унікальне підприємство рашистам і потім "відійшов від справ", загинувши майже одразу після повномасштабного російського вторгнення.

Раніше повідомлялося, що директор Деркульського конезаводу Сергій Гладков "передав" окупантам урожай зернових та унікальні пам'ятки архітектури.

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті