Десантники під Мар'їнкою відбили атаку окупантів та знищили 2 БМП

Українські десантники під Мар'їнкою Донецької області зупинили ворожий штурм та знищили дві БМП окупантів. Про це 21 лютого повідомляють представники Десантно-штурмових військ ЗСУ.

"Десантники 79 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України успішно відбивають атаки противника під Мар'їнкою. Колона з 4-х одиниць техніки, що складалася з танка та трьох БМП серед ночі, несподівано почала швидкий рух у напрямку переднього краю українських сил оборони", - повідомили представники ДШВ.

Однак під час штурму одна із бойових машин піхоти наїхала на міну. А коли її спробували евакуювати під прикриттям іншої бронемашини – наші десантники знищили прикриття влучним пострілом із протитанкового комплексу Javelin.

"Раніше пошкоджена БМП-2 противника була добита точними пострілами з гранатомета. Втративши в бою відразу дві одиниці техніки разом із десантом, ворог відступив", - додали десантники.

Варто зазначити, що окупанти спробували просунутися під час нічної атаки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські десантники відбили штурм окупантів кількох позицій поблизу Мар'їнки, завдавши окупантам серйозних втрат.

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті