Житель Москви спробував підпалити коктейлем Молотова будинок генерального конструктора КБ, що розробляє російське комплексне озброєння

Мешканець Москви спробував підпалити коктейлем Молотова будинок генерального конструктора конструкторського бюро, що розробляє комплексне озброєння. Про це повідомили росЗМІ 6 березня.

"Напад на будинок 66-річного Валерія Кишина стався ввечері 5 березня в Коломні. 28-річний Роман Н. приїхав до будинку Валерія Кашина і кинув у будівлю пляшку із запальною сумішшю. Пляшка вдарилася об фасад будинку, але загоряння не сталося", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що чоловіка затримали на місці і передали поліцейським.

"У відділі Роман розповів, що ще в лютому йому зателефонували "співробітники центробанку" і повідомили, що на його ім'я оформлено кредит майже на півтора мільйона рублів. Ба більше, йому сказали, що всі його рахунки заарештовані і, щоб зняти арешт, потрібно кинути коктейль Молотова в один певний будинок", - пишуть росЗМІ.

Зазначається, що після цього він поїхав у Коломну, дорогою заїхавши на заправку за бензином для коктейлю Молотова.

"Тепер на Романа порушено справу за замахом на вбивство", - сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що над російським Воронежем збили безпілотник, небезпека атаки зберігається.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті