П'ятьох людей у Харкові та чотирьох у Харківській області поранено внаслідок російських ударів

П'ятьох людей у Харкові та чотирьох в Харківській області поранено внаслідок російських ударів вдень 23 травня. Про це у Телеграм повідомляють мер Харкова Ігор Терехов і начальник ОВА Олег Синєгубов.

"Окупанти завдали близько 10 ударів по Харкову! За попередніми даними, пʼять цивільних людей постраждали.  Як завжди, виключно цивільна інфраструктура. Також окупанти вдарили по Золочеву, щонайменше двоє постраждалих. Медики надали допомогу ще двом постраждалим внаслідок ворожих обстрілів у Люботині", - повідомив глава області.

"Наразі маємо підтверджену інформацію щодо ударів по транспортній інфраструктурі та одному з підрозділів комунального підприємства, що займається життєзабезпеченням міста. Інформація щодо постраждалих уточнюється", - зазначив Терехов.

Як повідомлялося, у Харкові пролунали мінімум п'ять вибухів після 10:00 23 травня.

Статті

Луганськ
15.06.2024
20:03

Робота на віддачу: як працює малий груповий будинок «Світанок», де виховуються діти-переселенці з Лисичанська

Звучить жахливо, але – він не розмовляв, по-перше, бо з ним у лікарні НЕ РОЗМОВЛЯЛИ. А по-друге – бо у нього в усі була пробка. І у ЛОР-відділенні цього не помітили!
Країна
15.06.2024
10:31

Кадрові проблеми Офісу президента: лояльних дедалі менше

"Подивіться, скільки міністрів перебуває у статусі «тимчасово виконуючий обов'язки». Коли кажуть, що багато хто хоче піти, але їх не відпускають, це більш ніж правда. Ідеться і про уряд, і про парламент"
Країна
14.06.2024
11:00

Курс гривні: Нацбанк "хлюпнув кисню" на $5,5 млрд

Ми хочемо, щоб наша нинішня магічна реальність враховувала перспективи того, що так може бути не завжди. І нам, можливо, потрібно зараз уже думати, готуватися, що на нас чекає у другому півріччі 2024 р., що чекає на нас у 2025 р.
Всі статті