У Луганську "поліція" вимушена патрулювати місце "прильоту" по базі окупантів, "щоб не було мародерства"

Співробітники так званого "МВС по ЛНР" патрулюватимуть територію селища Ювілейне, де 20 травня "прилетіло" за місцем розташування окупантів. Про це повідомила "тимчасово виконуюча повноваження голови Луганська" Яна Пащенко на брифінгу в окупаційній міській адміністрації 23 травня, пишуть окупаційні ЗМІ.

"Разом із МВС ми відпрацювали можливість патрулювання протягом трьох тижнів, щоб не було мародерства", - сказала вона.

За словами колаборантки, можливо, що район патрулюватимуть довше.

Раніше повідомлялося, що в Луганську "прилетіло" в район базування окупантів. "Офіційне" окупаційне медіа повідомило про "задимлення".

Раніше також повідомлялося, що в Луганську окупанти шукають ліквідованих і поранених товаришів по службі під завалами знищеної будівлі "поліцейського вишу".

Статті

Луганськ
15.06.2024
20:03

Робота на віддачу: як працює малий груповий будинок «Світанок», де виховуються діти-переселенці з Лисичанська

Звучить жахливо, але – він не розмовляв, по-перше, бо з ним у лікарні НЕ РОЗМОВЛЯЛИ. А по-друге – бо у нього в усі була пробка. І у ЛОР-відділенні цього не помітили!
Країна
15.06.2024
10:31

Кадрові проблеми Офісу президента: лояльних дедалі менше

"Подивіться, скільки міністрів перебуває у статусі «тимчасово виконуючий обов'язки». Коли кажуть, що багато хто хоче піти, але їх не відпускають, це більш ніж правда. Ідеться і про уряд, і про парламент"
Країна
14.06.2024
11:00

Курс гривні: Нацбанк "хлюпнув кисню" на $5,5 млрд

Ми хочемо, щоб наша нинішня магічна реальність враховувала перспективи того, що так може бути не завжди. І нам, можливо, потрібно зараз уже думати, готуватися, що на нас чекає у другому півріччі 2024 р., що чекає на нас у 2025 р.
Всі статті