У російському Володимирі кинули коктейль Молотова в будівлю уряду. Віце-губернатор заявив, що метою був він

У Володимирі РФ чоловік кинув коктейль Молотова в будівлю уряду і припарковане поруч авто 13 квітня. Про це повідомили росЗМІ. 

"Чоловік спробував підпалити будівлю адміністрації у Володимирі. Однак у нього нічого не вийшло. Після він намагався оббігти будівлю і втекти. У цей же час підпалив машину Hyundai Creta, яка, попередньо, належить Інні Дировій - начальнику управління профілактики корупційних правопорушень. Наразі загоряння загасили", - йдеться в одному з повідомлень.

Уточнюється, що чоловіка затримали.

"Мотиви його дій поки не зрозумілі", - пишуть також ЗМІ. 

Зазначається, що метою злочинця, попередньо, був віце-губернатор Костянтин Баранов, який був на робочому місці в будівлі обладміністрації. 

"У коментарі Костянтин розповів: перша пляшка з пальним полетіла у вікно, друга - під його авто. На щастя, водій, який чекав на начальника біля входу, зорієнтувався і врятував машину. Зі слів чиновника, злочинець середніх років, обличчя не ховав. Третю пляшку із запальною сумішшю він кинув у Hyundai Creta", - пише одне зі ЗМІ.

Інформація про постраждалих відсутня.

Раніше повідомлялося, що в російському Саратові підпалили музей історії "СВО".

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті