В окупованому Донецьку пролунали вибухи – повідомляється про влучання у лікарню Калініна (ФОТО)

В окупованому Донецьку 11 грудня вранці пролунало кілька вибухів. Місцеві Telegram-канали повідомляють про обстріл центральної частини міста.

У соцмережах повідомляють про прильоти по бульвару Пушкіна та Театральному проспекту. Також повідомляється про влучення снаряда у корпус №11 (нейрохірургії) лікарні імені Калініна.

У мережі заявляють, що в результаті в ординаторській впала половина стіни, проте на опублікованих знімках таких наслідків обстрілу не видно. Водночас у дворі будинку на бульварі Пушкіна справді видно глибоку вирву.

За попередньою інформацією, внаслідок цього обстрілу обійшлося без жертв.

Зазначимо, що за умов війни неможливо перевірити цю інформацію.

Варто нагадати, що саме бойовики "ДНР" за потужної вогневої підтримки російської армії після 24 лютого розпочали активні бойові дії з метою виходу на адміністративні кордони Донецької області.

Як повідомлялося, журналіст і аналітик Сергій Гармаш вважає, що обстріли центру Донецька можуть відбуватися з боку окупаційних військ або з наведення ФСБ РФ, яке перевербує українських інформаторів.

Статті

Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Всі статті