У Києві з понеділка запрацює система компенсації поїздок через вимушені пересадки на станції метро "Либідська"

Система компенсації поїздок через вимушені пересадки на станції метро "Либідська" у зв'язку з тимчасовим зупиненням роботи метрополітену запрацює з понеділка, 18 грудня, повідомляється на сайті КМДА.

Як повідомив Департамент транспортної інфраструктури КМДА, місто компенсує проїзд у тимчасових маршрутах автобуса №2-М, №60, тролейбуса №43-К і додаткові поїздки в метро.

"Наприклад, якщо скористатися автобусом 2-М із Теремків до Либідської, а потім доїхати до центру на метро - одна з двох витрачених поїздок повернеться на карту. Навіть за 2 або 3 вимушені пересадки, все одно оплачуєте тільки одну поїздку. Але час у дорозі не має перевищувати 2 годин, щоб компенсація спрацювала", - йдеться в повідомленні.

Компенсація діятиме, поки триватиме ремонт тунелю метрополітену між станціями "Деміївська" та "Либідська".

"Компенсація діє для пластикової та цифрової картки і QR-квитків, створених із поїздок. Картку потрібно валідувати в наземному транспорті та метро під час кожної пересадки, як зазвичай. Поїздки за вимушені пересадки повертаються на карту наступного дня", - розповіли в КМДА.

Як повідомлялося, 8 грудня було припинено рух поїздів метрополітену між станціями "Теремки" та "Либідська" на Оболонсько-Теремківській (М2, "синьої") лінії з міркувань безпеки та з огляду на технічний стан тунелів між станціями "Либідська" та "Деміївська". 

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті