У Буданова прокоментували панічні настрої щодо ситуації на кордонах України

Україна володіє усією інформацією про ситуацію на кордоні з росією, Білоруссю, чи іншими країнами, належне реагування готується, піддаватись панічним настроям не потрібно. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі "Радіо NV".

"Україна найбільше сьогодні володіє інформацією про те, що відбувається на українських кордонах і з Росією, і з Білоруссю та іншими державами. Звичайно, ми активно обмінюємося інформацією з нашими партнерами, і вся справжня найбільш актуальна інформація відома і нашим партнерам, і, безумовно, українським Силам безпеки і оборони. Належне реагування готується", - заявив Юсов.

Як відзначив речник Головного управління розвідки, інформаційні акції здійснюються або ж в інтересах ворога, або в "рамках реалізації справжньої свободи слова і нормальної інформаційної політики".

"Але ми повинні на це тверезо реагувати, а не піддаватися якимсь панічним настроям", - зауважив речник ГУР.

Нагадаємо, британське видання The Telegraph з посиланням на "наближене" до українських військових джерело заявило про те, що росіяни нібито можуть почати "наземний наступ" в Харківській області 15 січня після масованих обстрілів.

Як повідомлялося, жителів Харківщини попередили про можливі удари ворога по енергетиці у разі погіршення погоди

Також нагадаємо, голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов заявив, що наступ окупантів на Куп'янському напрямку уповільнився. 

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті