Наступ окупантів на Куп'янському напрямку уповільнився - Синєгубов

На Куп'янському напрямку наступальні дії російських окупантів уповільнились, і Сили оборони завдають втрат ворогу. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в ефірі телемарафону 6 січня.

"Ворог дійсно наступає на Куп'янському напрямку, веде активні штурмові дії. Лише за останній час відбили 7 ворожих атак. Наразі фіксуємо, що їх наступ трохи сповільнився. Це пов'язано з тим, що наші військові завдають їм великого ураження через що вони повинні відходити й відновлювати свої втрати щодо живої сили й техніки. Такий наступ є постійно й хвилями", - розповів Синєгубов.

Як відзначив голова ОВА, очікується, що після відновлення, а також стабілізації погодних умов ворог повернеться до своїх намірів щодо наступу на населений пункт Синьківка Куп'янського району. Останнє може дозволити окупантам створити умови для можливого блокування самого ж Куп'янську.

"Втім наразі намагання ворога, які тривають вже більше ніж 6 місяців, жодних результатів не принесли для росіян. Втрати території нами не допущено", - додав Синєгубов.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, РФ не здатна встановити перевагу в повітрі і це підриває її операції. 

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті