Жителів Харківщини попередили про можливі удари ворога по енергетиці у разі погіршення погоди

Жителів Харківської області попередили про можливі удари ворога у разі погіршення погоди. Росіяни можуть знову націлитися на енергетику. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в Telegram.

Синєгубов повідомив, що у Харківській області провели засідання Ради оборони.

"Не виключено, що з погіршенням погодних умов окупанти будуть бити по енергетичній інфраструктурі", - зазначив він.

За його словами, усі медичні заклади та критичні об‘єкти забезпечені альтернативними джерелами живлення. За необхідності "Пункти незламності" у регіоні переведуть у цілодобовий режим роботи.

Також на засіданні обговорили питання забезпечення проїзності стратегічних ділянок, евакуаційні, медичні маршрути - пріоритет. Дорожнім службам доручили взяти на контроль Ізюмський напрямок.

Також важливим питанням Ради оборони були мобілізаційні процеси.

"Наголошуємо на дотриманні законодавства як громадянами, так і представниками ТЦК. Будь-які факти, що вказують на порушення, вивчатимуть правоохоронці", - додав Синєгубов.

Як повідомлялося, сьогодні у Харкові знову лунали вибухи. Пізніше з'ясувалося, що росіяни вдарили ракетами С-300 між населеними пунктами у Харківському районі.

Статті

Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Світ
24.07.2024
10:57

«Політична еліта в Києві починає проходити всі стадії теорії прийняття неминучого». Російські ЗМІ про Україну

Готовність до обговорення, зокрема китайської мирної ініціативи, київська влада вирішила продемонструвати, коли стало зрозуміло, що вона втрачає свого давнього покровителя в особі президента США Джозефа Байдена.
Всі статті