Тато виводив вошей бензином: у "ЛНР" 11-річна дівчинка загорілася від вугільної печі й впала в кому

В окупованому з 2014 року Довжанську (до перейменування - Свердловську) Луганської області 11-річна дівчинка дістала опіки голови після того, як батько намазав їй голову бензином, щоб вивести вошей. Про це повідомили місцеві пабліки та Телеграм-канал "Донбаcс. Важно" 19 січня. 

"Дівчинка перебуває в комі в ростовській лікарні. Батьки не можуть відвідати її через проблеми з документами", - пише "Донбасс. Важно".

Зазначається, що батько дівчинки помітив у неї паразитів і вирішив намазати їй голову бензином. Процедуру проводили на кухні біля вугільної печі. Буквально за кілька хвилин батьки почули крики - у доньки загорілася голова.

"Сяк-так вони змогли її загасити і викликали швидку. Дівчинку у важкому стані відвезли до Луганська, а за кілька днів перевели в ростовську лікарню", - ідеться в повідомленні. 

Підкреслюється, що батьки жодного разу не відвідали дитину. За словами матері, вони не можуть виїхати через проблеми з документами. Але тримають зв'язок із лікарями телефоном.

"Поки що прогнози невтішні. Після того, що сталося, у поліції почали перевірку", - пише місцевий Телеграм-канал.

Раніше повідомлялося, що мама 12-річної дівчинки, яка померла дорогою з російського табору, звинувачує керівництво: не відразу почали лікувати, подруг гнобили.

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті