Окупанти в Білгородській області запустили ракети С-300, відомо про вибухи над Шебекіно

Російські окупанти у понеділок, 20 лютого, запустили близько 10 ракет у Білгородській області, над територією РФ було чути вибухи. Про це повідомляє низка місцевих Telegram-каналів.

За наявною інформацією, росіяни ввечері запустили вісім ракет у бік Харкова та ще три у напрямку Чугуєва. Однак, інформації про вибухи на території України не було – навпаки, є дані про вибухи над російською територією.

Наразі невідомо, чи були ці пуски спробою обстріляти територію Харківської області, чи рашисти намагалися збити якісь об'єкти над своєю територією. Однак, за непідтвердженою поки що інформацією, було зафіксовано попадання в школі в Шебекіно.

"Можливий приліт до школи в Шебекіно ніяк не пов'язаний з вильотами/роботою ППО, як пишуть деякі телеграм-канали, і зараз взагалі не підтверджений", - пізніше повідомили адміністратори іншого каналу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у центрі російського Білгорода пролунало сім вибухів.

Статті

Луганськ
15.06.2024
20:03

Робота на віддачу: як працює малий груповий будинок «Світанок», де виховуються діти-переселенці з Лисичанська

Звучить жахливо, але – він не розмовляв, по-перше, бо з ним у лікарні НЕ РОЗМОВЛЯЛИ. А по-друге – бо у нього в усі була пробка. І у ЛОР-відділенні цього не помітили!
Країна
15.06.2024
10:31

Кадрові проблеми Офісу президента: лояльних дедалі менше

"Подивіться, скільки міністрів перебуває у статусі «тимчасово виконуючий обов'язки». Коли кажуть, що багато хто хоче піти, але їх не відпускають, це більш ніж правда. Ідеться і про уряд, і про парламент"
Країна
14.06.2024
11:00

Курс гривні: Нацбанк "хлюпнув кисню" на $5,5 млрд

Ми хочемо, щоб наша нинішня магічна реальність враховувала перспективи того, що так може бути не завжди. І нам, можливо, потрібно зараз уже думати, готуватися, що на нас чекає у другому півріччі 2024 р., що чекає на нас у 2025 р.
Всі статті