Через удар РФ по терміналу "Нової пошти" на Харківщині загинуло 6 людей, 14 госпіталізовано з пораненнями - Синєгубов

Через ракетний удар по терміналу "Нової пошти" в Харківській області загинуло 6 людей. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у своєму Телеграм-каналі. 

"Унаслідок удару окупантів по терміналу "Нової пошти" у Харківському районі 6 людей загинули, вже 14 осіб госпіталізували із пораненнями", - написав Синєгубов. 

Зазначається, що серед постраждалих є люди у тяжкому стані. Медики надають всю необхідну допомогу. Профільні служби продовжують працювати на місці та ліквідовувати наслідки. 

"Це виключно цивільний об‘єкт, росіяни вчинили черговий терор проти мирного населення Харківщини", - підкреслив голова ОВА.

Раніше повідомлялось, що російські терористи вдарили ракетою по терміналу Нової пошти на Харківщині, відомо про 13 постраждалих, є загиблі.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті