Зеленський прибув до Іспанії на саміт Європейської політичної спільноти та анонсував посилення ППО

Президент України Володимир Зеленський прибув до Іспанської Гранади на саміт Європейської політичної спільноти де проведе низку зустрічей, зокрема стосовно посилення ППО. Про він написав у своєму телеграм-каналі 5 жовтня.

"Гранада, Іспанія. Саміт Європейської політичної спільноти. Буде робота в спільних форматах і важливі двосторонні зустрічі. Ключове для нас, особливо перед зимою, – посилення ППО, і вже є основа для нових домовленостей із партнерами. Готуємося їх підтвердити та реалізувати", - зазначив Зеленський.

Також президент України "привіз" на саміт пропозиції щодо регіональної безпеки у Європі.

"Працюємо над посиленням наявної в Європі архітектури безпеки, зокрема регіональної. Україна має вагомі пропозиції", - написав Володимир Зеленський.

Лідер України на саміті хоче приділити окрему увагу безпеці у Чорноморському регіоні.

"Окрема увага – Чорноморському регіону та спільній роботі заради глобальної продовольчої безпеки й захисту свободи мореплавства" – додав президент України.

Як повідомлялось раніше, Зеленський анонсував, що найближчі тижні будуть результативними для України у міжнародній діяльності.

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті