У Запорізькій області росіяни за добу знищили 37 будинків та квартир

У Запорізькій області протягом 12 жовтня російські загарбники зруйнували 37 цивільних об'єктів у районі 19 населених пунктів. Про це повідомила Запорізька ОВА в Телеграм.

Окупанти гатили по цивільній інфраструктурі в районах населених пунктів Лежино, Степове, Оріхів, Гуляйполе, Залізничне, Преображенка, Приморське, Кам'янське, Дорожнянка, Чарівне, Новоданилівка, Полтавка, Малинівка, Ольгівське, Білогір'я, Новоандріївка, Новояковлівка, Степногірськ і Щербаки.

"Надійшло 37 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян і об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями РФ", - зауважили в Запорізькій ОВА.

Також повідомляється,, що упродовж 12 жовтня з тимчасово окупованої території Запорізької області евакуювали 154 людей, зокрема 38 дітей.

Як раніше повідомлялося, 12 жовтня рашисти обстріляли 324 рази місто Оріхів у Запорізькій області.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті