Масований російський обстріл: у Повітряних силах ЗСУ розповіли про цілі ударів окупантів

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповів, що ціллю масованого російського ракетного удару сьогодні ввечері, 26 липня, було місто Старокостянтинів Хмельницької області. Там розташований військовий аеродром. Про це він сказав в етері телемарафону, - пише сайт ТСН. 

Ігнат також повідомив, що у повітряному просторі РФ був зафіксований МіГ-31, який ймовірно випустив ракети "Кинджал". Найбільше ракет окупанти випустили зі стратегічної авіації з боку Каспійського моря. 

Ігнат зазначив, що сьогодні російські ракети постійно маневрували і "зрештою були спрямовані у Хмельницьку область, район Старокостянтинова". 

"Велась активна робота ППО. І винищувачі, і ЗРК працювали. Була інформація про збиття ракет на Київщині, Дніпрі та на Харківщині", - сказав він. 

Ігнат зазначив, що метою окупантів є військові об'єкти та об'єкти критичної інфраструктури. Також росіяни ймовірно хотіли здійснити ракетний удар під час засідання саміту "Україна-НАТО". 

Як повідомлялося, Рада Україна-НАТО в середу провела своє друге засідання, під час якого засудила одностороннє припинення росією участі в Чорноморській зерновій ініціативі та обстріли української портової інфраструктури. 

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті