Кількість загиблих від ракетного удару по терміналу "Нової пошти" під Харковом зросла до семи

Один з постраждалих внаслідок російського ракетного удару по терміналу "Нової пошти" на Харківщині помер у лікарні. Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у своєму телеграм-каналі 30 жовтня.

"Чоловік 25 років, який був госпіталізований до медичного закладу внаслідок удару окупантів по терміналу "Нової пошти", сьогодні вранці помер у лікарні", - зазначив Синєгубов.

Голова ОВА додав, що удар країни-агресора по терміналу забрав життя вже 7 людей. "Ще 12 - проходять лікування, 2 з них - в реанімації", - додав Синєгубов.

Як повідомлялось раніше, "Нова пошта" оприлюднила імена й вік загиблих під Харковом співробітників.

Статті

Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Всі статті