Зеленський повідомив про окрему доповідь Буданова щодо планів росіян

Президент Володимир Зеленський сьогодні, 11 березня, заслухав окрему доповідь керівнику ГУР МО Кирила Буданова щодо військових планів Росії. Про це Зеленський повідомив у Телеграм у вечірньому відеозверненні.

"Також на окремій доповіді був керівник ГУР Буданов. Кілька питань. Передусім військові плани Росії. І не лише проти нашої держави – проти інших народів теж. Спільне завдання світу зараз – збити цю хвору путінську фантазію, що в нього нібито є час для продовження війни. Можливо, він посилить мобілізацію після імітації «виборів» зараз, у березні, – мобілізацію росіян. Але мобілізацію ресурсів і фінансів, залишків російських звʼязків зі світом ми маємо обмежити ще більше, ще жорсткіше", - зазначив голова держави.

"Цей період – нашої максимальної концентрації. Максимальної нашої ініціативи, щоб саме Україна визначила справедливе закінчення цієї війни. Можемо вистояти. Мусимо перемогти", - резюмував президент.

Як повідомлялося, президент Володимир Зеленський 11 березня провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача, на якому обговорили, зокрема, ситуацію на фронті, виробництво снарядів та зведення фортифікаційних споруд.

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті