У росії батьки-прихильники серіалу "Слово пацана" назвали дитину зеківською кличкою - Чушпан

У Казані сім'я Нігматулліних, яка є шанувальниками гучного в РФ серіалу "Слово пацана", поповнилася сином Чушпаном Муратовичем, - пишуть росЗМІ.

За словами батьків, це дуже веселе ім'я. Вони зазначили, що звучить навіть краще, ніж Адідас, як прізвисько в одного з героїв серіалу.

"Чому ми обрали таке ім'я для нашого сина? Ми дивилися серіал разом із моєю дружиною і вирішили, що таке ім'я додасть ще більше веселощів, ніж Адідас, наприклад. Адже серіал усім подобається, а ще він про нашу рідну Казань", - каже новоспечений батько.

Насправді слово "чушпан" взагалі не має нічого спільного з чимось приємним чи кумедним. Воно прийшло від ув'язнених Сиблагу і є зневажливим зверненням. РосЗМІ пишуть, що напевно хлопець не сильно зрадіє, коли виросте і зрозуміє, що означає його ім'я.

Як повідомлялося, російська влада заперечує зв'язок убивства 15-річного підлітка в Іркутську з новим серіалом про молодіжні бандитські угруповання.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті