"Слово пацана". Влада РФ заперечує зв'язок убивства 15-річного підлітка з новим серіалом про молодіжні бандитські угруповання

Російська влада заперечує зв'язок убивства 15-річного підлітка в Іркутську з новим серіалом про молодіжні бандитські угруповання. Про це пишуть російські ЗМІ.

Єгор загинув в Іркутську на автобусній зупинці від ножового поранення. Місцеві видання повідомили, що до нього підійшла група підлітків. Вони поцікавилися, що він робить у контрольованому ним районі. Потім один із "місцевих" завдав йому удар ножем у шию. Журналісти запевняють, що нападник використовував агресивну фразу з нового російського серіалу "Слово пацана". 

На тлі скандалу, що розростається навколо популярного в молодіжному середовищі фільму, правоохоронці поспішили заявити, що підозрюваний у вбивстві серіал не дивився, тому не міг наслідувати його героїв - учасників банд казанських підлітків 80-х років минулого століття.   Раніше повідомлялося, що в РФ почали з'являтися молодіжні угруповання, які копіюють назви зі "Слова пацана" та їхню поведінку.

Статті

Країна
14.06.2024
11:00

Курс гривні: Нацбанк "хлюпнув кисню" на $5,5 млрд

Ми хочемо, щоб наша нинішня магічна реальність враховувала перспективи того, що так може бути не завжди. І нам, можливо, потрібно зараз уже думати, готуватися, що на нас чекає у другому півріччі 2024 р., що чекає на нас у 2025 р.
Світ
13.06.2024
08:28

"Якщо війна йтиме так, як зараз, очевидно, що Україна програє". Огляд західних медіа

Тоді в майбутньому Росія розв'яже війну. Росія воюватиме з українськими технологіями, українськими солдатами, з іншого географічного положення. Тоді ми будемо у 1939 році. Зараз ми у 1938.
Луганськ
12.06.2024
11:23

Екологічна катастрофа, невідворотність покарання для колаборантів та проблеми луганських підприємців: больові точки Луганщини очима Артема Лисогора

Менше 50 – НЕ тисяч, а ОСІБ. Те, що кількість мешканців вільної території Луганщини обчислюється не ТИСЯЧАМИ ОСІБ, а ОСОБАМИ, складно пояснити навіть колегам-журналістам з інших частково окупованих регіонів України. Бо в це важко повірити...
Всі статті