У Польщі підняли в небо винищувачі F-16 через ракетну атаку РФ по Україні

У Польщі через масовану атаку росії на Україну було піднято в небо дві пари винищувачів F-16. Про це повідомляє Оперативне командування Збройних сил Польщі в X (Twitter) 2 січня.

"Повідомляємо вам, що була помічена інтенсивна діяльність дальньої авіації Російської Федерації, пов'язана з нанесенням ударів по території України. Для забезпечення безпеки повітряного простору Польщі було задіяно дві пари винищувачів F-16 і літак-заправник союзників. Близько 5.45 ранку злетіла пара з бази в Ласці, а близько 6.15 ранку - пара з бази в Кшешинах", - ідеться в повідомленні.

У ньому також наголошується, що діяльність польської та союзної авіації в повітряному просторі може призвести до підвищеного рівня шуму, особливо в східній частині країни.

Як повідомлялося, Сили протиповітряної оборони вранці 2 січня знищили 72 ворожі повітряні цілі з 99, зокрема 10 аеробалістичних ракет Х-47М2 "Кинджал".

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті