Сили ППО вночі знищили над Києвом майже 10 "Шахедів" - КМВА

Протиповітряна оборона ліквідувала над Києвом та передмістям майже 10 безпілотників-камікадзе типу "Шахед", які вночі атакували столицю. Про це повідомляє Київська МВА у Телеграм 19 листопада.

"Силами та засобами ППО на території Києва та на підступах до міста було уражено близько десятка ворожих цілей.  (остаточні підсумкові дані щодо типу та кількості оприлюднять Повітряні Сили)", - зазначається у повідомленні.

За поточною інформацією, в місті не зафіксовано постраждалих чи критичних руйнувань. 

У КМВА повідомляють, що тривога оголошувалась у столиці кілька разів через те, що БпЛА противника були запущені багатьма групами і заходили на атаку Києва хвилями, з різних напрямків, водночас постійно змінюючи вектори руху за маршрутом.

Як повідомлялось раніше, у Повітряних силах показали, як збивали російські дрони під час нічної атаки.

Статті

Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Всі статті