Старобільський гумхаб на Закарпатті почав видавати гуманітарну допомогу ВПО за жовтень (ФОТО)

У місті Свалява Закарпатської області Старобільський гуманітарний хаб почав видавати переселенцям гуманітарну допомогу за жовтень. Про це повідомила голова ГО "ЦСР "Дієва громада" Оксана Очкурова у Facebook 26 жовтня.

"Старобільський гуманітарний хаб на вулиці Чорновола, 3 25 жовтня почав видавати гуманітарну допомогу за жовтень (продукти харчування та гігієна + памперси для родин з дітьми) внутрішньо переміщеним особам із Луганської області, які зареєстровані у хабі і тимчасово проживають у м. Свалява та районі", – написала Очкурова.

Зазначається, що, крім того, переселенці були запрошені на інформаційну сесію, де їх ознайомили з напрямками роботи ГО "ЦСР "Дієва громада", яка разом із Старобільською РДА організувала гуманітарний хаб, з можливостями та послугами, які надають спеціалісти організації для ВПО.

"Переселенцям було запропоновано скласти список гуманітарної допомоги, яку б вони бажали отримати наступного місяця, – йдеться в повідомленні. – Ці побажання будуть розглянуті волонтерами хабу та враховані при складанні нових гуманітарних наборів".

Підкреслюється, що надання допомоги переселенцям у Закарпатській області можливе завдяки підтримці "Комітету медичної допомоги в Закарпатті" (CAMZ).

Уточнюється, що ті ВПО з Луганської області, які мешкають у Сваляві й не отримали у жовтні допомогу, мають звернулись за номером телефону 099-12-65-64 з 10:00 до 15:00. За цим же номером можна звертатися за інших нагальних питань, які стосуються внутрішнього переміщення.

Раніше "ОстроВ" розповідав, як ГО "ЦСР "Дієва громада" вдалось релокувати зі Старобільського району Луганщини в Закарпатську область культурний проєкт Артрезиденція "Аура міста"

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті