Рашисти обстріляли Курахівську ТЕС на Донеччині

Російські загарбники обстріляли Курахівську ТЕС у Донецькій області - порушено електропостачання. Про це повідомив очільник Донецької ВЦА Павло Кириленко 2 квітня.

"У результаті обстрілу російськими окупаційними військами Курахівської ТЕС порушено електропостачання по 3-м електромережам 110 кВ, які забезпечують живлення Покровського району", - написав він. 

"Також виникла перерва протягом 10 хвилин в електропостачанні Краматорського енерговузла - наразі вже здійснено відновлення", - додав голова ОВА. 

За його інформацією, наразі здійснюються перепідключення споживачів Покровського району на альтернативні мережі електропостачання.

"Станом на 16:00 вже відбувається підключення абонентів", - також зазначив Кириленко.

Як повідомлялося раніше, у Костянтинівці Донецької області пролунали вибухи вранці 2 квітня. Голова Офісу президента Андрій Єрмак навів уточнені дані по трагічним наслідкам російського обстрілу Костянтинівки - шість людей загинуло, ще вісім поранені.

Статті

Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Всі статті