Окупанти обстріляли 16 населених пунктів Донеччини за добу, пошкоджено майже 100 об’єктів, є загиблі

Рашисти обстріляли 16 населених пунктів Донецької області за минулу добу, пошкодивши майже 100 об’єктів та вбивши цивільних мешканців. Про це повідомило МВС України у своєму Телеграм-каналі 4 листопада.

"Окупаційні війська РФ поцілили у мирні домівки, вбили та поранили цивільних мешканців. Ворожих атак зазнали 16 населених пунктів, – сказано в повідомленні. – Упродовж доби під ворожий вогонь потрапили міста Авдіївка, Бахмут, Курахове, Мар’їнка, Покровськ, Часів Яр, смт Велика Новосілка, Неліпівка, Щербинівка, села Времівка, Карлівка, Катеринівка, Костянтинівка, Ласточкине, Максимільянівка, Павлівка".

Уточнюється, що російські війська застосували РСЗВ "Град", "Смерч", артилерію, міномети, танки, внаслідок чого зруйновано та пошкоджено 57 цивільних об’єктів й 41 об’єкт інфраструктури.

Підкреслюється, що також війська РФ вдарили по Покровську з РСЗВ "Смерч" й нанесли 5 артилерійських ударів по місту Бахмут, є вбиті та поранені цивільні мешканці.

Поліція Донеччини документує наслідки 32 російських обстрілів за останню добу.

Раніше повідомлялось, що рашисти за добу вбили 8 мирних жителів Донеччини.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті