Зеленський змінив плани на завтра до з'ясування обставин катастрофи російського Іл-76 у Бєлгородській області - ЗМІ

Президент України Володимир Зеленський до з'ясування обставин сьогоднішнього падіння російського літака Іл-76 у Бєлгородській області вніс зміни у заплановані заходи, зокрема по регіональній поїздці. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела в Офісі президента та обласних військових адміністраціях.

Глава держави скасував регіональну поїздку до центральних областей.

Крім того, Зеленський заборонив призначати на завтра, 25 січня, зустрічі для привітань зі своїм днем народження.

Як повідомлялося, Головне управління розвідки Міноборони України (ГУР МО) заявило, що Україна не володіє достовірною і вичерпною інформацією з приводу того, хто саме перебував на борту літака ІЛ-76 і в якій кількості. При цьому домовленості для належної підготовки обміну полоненими Україна виконала.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті