Зеленський заявив, що чекає від США комплексів Patriot і "приглядається" до танків Abrams

Україна очікує від США не лише постачання ЗРК Patriot, а й "приглядається" до танків Abrams. Про це 23 січня у зверненні до лідерів січневої зустрічі Національної асоціації торгово-промислових палат Штатів повідомив президент Володимир Зеленський.

"Частиною нашого українського шляху вже стали такі бренди, як Starlink або Westinghouse. Ваші блискучі оборонні системи, як HIMARS або Bradley, вже об'єднують нашу історію свободи з вашими підприємствами. Чекаємо на Patriot. Придивляємось до Abrams", - заявив Глава держави.

Також Зеленський зазначив, що Україна разом із США "задовольняє дефіцит глобальних перемог" вільного світу. І вже після перемоги у війні та звільнення України українці разом з американцями зможуть розпочати складну роботу щодо відновлення України.

"Ми вже змогли привернути увагу та співпрацювати з такими гігантами міжнародного фінансового та інвестиційного світу, як BlackRock, JP Morgan та Goldman Sachs", - додав президент.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявив, що перемогу можна здобути вже у 2023 році.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті