В ОК "Південь" прогнозують наступну ракетну атаку рашистів на 24 лютого

Наступний масований ракетний удар російських окупантів по Україні може відбутися 24 лютого. Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" заявила спікерка ОК "Південь" Наталя Гуменюк.

"Наразі корабельне огруповання перебуває в тій самій кількості. Продовжують перебувати на службі два ракетоносії, споряджені зарядом до 8 ракет. Це говорить про те, що ворог не відмовився від ракетних атак. Вони можуть бути залучені як до масованої комбінованої атаки, так і до точкових ударів. Як правило, пуски з підводних човнів ускладнені для виявлення. Таким чином, ворог може тероризувати місцеве населення загрозою цих ударів. Якщо говорити про відстань від одного масованого ракетного удару до іншого, то це, як правило, два тижні. Можемо зауважити, що від попередньої атаки до наступної це якраз може бути 24 лютого", - сказал Гуменюк.

Як повідомлялося раніше, минулої доби рашисти нанесли 4 ракетних удари та 85 разів обстріляли територію України з РСЗВ

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті