Україна закликала ЮНЕСКО відреагувати на погрози рашистів батькам школярів

Україна закликає ЮНЕСКО відреагувати на дії окупаційної влади РФ на захоплених територіях, які загрожують відбирати у батьків дітей. Про це 26 серпня у Twitter повідомляє речник МЗС Олег Ніколенко.

"На тлі опору місцевих жителів росія загрожує батькам на окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей відправляти їхніх дітей до інтернатів, якщо вони не запишуть їх до захоплених росіянами шкіл", - заявив Ніколенко.

За словами дипломата, москва використовує освіту як засіб придушення. Саме тому він закликає ЮНЕСКО терміново відреагувати на цей злочин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти Мелітополя загрожують розправою батькам, якщо вони не приведуть дітей до шкіл.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті