Україна отримає зенітні гармати та ракети ППО в найближчі тижні – Сунак

Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак заявив, що найближчими тижнями Україні передадуть зенітні гармати та ракети протиповітряної оборони. Нові постачання військової допомоги Україні Сунак пообіцяв під час телефонної розмови з президентом Володимиром Зеленським, повідомляє ЛІГА з посиланням на пресслужбу британського уряду 9 грудня.

Як зазначається, Сунак та Зеленський обговорили нову хвилю російських атак на критично важливу національну інфраструктуру в Україні.

Зеленський подякував Великій Британії за підтримку у відновленні подачі електроенергії шляхом постачання генераторів.

Сунак віддав належне успіху Збройних Сил України у перехопленні десятків ракет цього тижня та сказав, що Велика Британія думає про український народ, який узимку продовжує захищати свою країну.

Оновлюючи інформацію про нові постачання Україні військової допомоги, прем'єр-міністр Великої Британії заявив, що найближчими тижнями прибудуть зенітні гармати та додаткові ракети ППО малої дальності.

Як раніше повідомлялося, Зеленський обговорив із прем'єром Сунаком "формулу миру" та питання оборони України.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті