Синові Пєскова у прямому ефірі запропонували прийти у військомат (ВІДЕО)

Ведучий каналу «Популярна політика» Дмитро Нізовцев додзвонився до сина прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова Миколи в прямому ефірі і, представившись військовим комісаром, сказав йому з'явитися на медогляд о 10 ранку наступного дня, - повідомляє "Медіазона".

«О 10 ранку, звичайно, завтра я не приїду. Якщо ви знаєте, що я - пан Пєсков, ви повинні розуміти, наскільки це не зовсім правильно, щоб я там знаходився. Я це вирішуватиму на іншому рівні», — відповів 32-річний Микола після того, як скинув кілька дзвінків від ведучого.

Син Пєскова додав, що йому треба «зрозуміти, що відбувається» та «які у нього є права». «Завтра, щоб мене забрали — повірте, це ні вам, ні мені не потрібно. У мене проблеми захищати батьківщину немає — але мені треба розуміти доцільність моєї там появи, я говорю вам про політичні певні нюанси», — сказав Микола.

Пізніше Дмитро Пєсков повідомив виданню «Підйом», що з розмови його сина з прихильниками опозиціонера Олексія Навального «вирізали смислову частину». «Спочатку попросіть їх викласти всю розмову. Я не маю сумнівів у його єдино правильному виборі. І в нього також», - пояснив речник президента.

Сім'я Пєскова – його діти Микола та Єлизавета, а також дружина Тетяна Навка – потрапили до санкційних списків США та ЄС після вторгнення росії в Україну.

Нагадаємо, що сьогодні путін оголосив про «часткову мобілізацію» росіян, які перебувають у запасі. Міноборони повідомило, що вона торкнеться 300 тисяч людей.

 

Статті

Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Всі статті