"Гуманізм - товар штучний" Російська пропагандистка пояснила харків'янам, що "робити їм добре" не є метою "СВО" 

Російська пропагандистка Юлія Вітязєва пояснила харків'янам, що «робити їм добре» не є метою «СВО». Про це вона написала у себе в Телеграм, коментуючи загибель людей у харківському «Епіцентрі». 

 «Хуторяни дико обурюються нашою типу нелюдяністю і волають про те, що Путін спочатку обіцяв прийти і звільнити всіх українців, а тепер по цих самих українцях особисто Путін завдає ударів різноманітними бомбами», - засудила вона мешканців Харкова, які страждають від російської агресії.  «Дозвольте внести деяку ясність. По-перше, мета СВО - захистити національні інтереси Росії і росіян, а не робити добре українцям, які 10 років сиділи на п'ятій точці рівно і нічого не зробили для свого звільнення, покірливо сплачуючи податки на війну", - заступилася вона за російського диктатора.

"Гуманізм за нинішніх часів - товар штучний... І те, що та сама Одеса все ще тусить ночами в Аркадії, а харків'яни продовжують жити звичайним життям, лише зрідка переживаючи все те, чим жив усі ці 10 років Донбас, свідчить про те, що у нас цього гуманізму багато. Часом, навіть занадто", - пообіцяла вона ще більше військових злочинів.

"Тож не гнівіть Бога, хуторяни. І моліться на те, що росіяни - не такі, як ваші господарі.Інакше вже після першого удару по Бєлгороду вся Харківська область перетворилася б на одну суцільну Фаллуджу або Алеппо", - нагадала Вітязєва тактику російських війск.

 

Статті

Луганськ
15.06.2024
20:03

Робота на віддачу: як працює малий груповий будинок «Світанок», де виховуються діти-переселенці з Лисичанська

Звучить жахливо, але – він не розмовляв, по-перше, бо з ним у лікарні НЕ РОЗМОВЛЯЛИ. А по-друге – бо у нього в усі була пробка. І у ЛОР-відділенні цього не помітили!
Країна
15.06.2024
10:31

Кадрові проблеми Офісу президента: лояльних дедалі менше

"Подивіться, скільки міністрів перебуває у статусі «тимчасово виконуючий обов'язки». Коли кажуть, що багато хто хоче піти, але їх не відпускають, це більш ніж правда. Ідеться і про уряд, і про парламент"
Країна
14.06.2024
11:00

Курс гривні: Нацбанк "хлюпнув кисню" на $5,5 млрд

Ми хочемо, щоб наша нинішня магічна реальність враховувала перспективи того, що так може бути не завжди. І нам, можливо, потрібно зараз уже думати, готуватися, що на нас чекає у другому півріччі 2024 р., що чекає на нас у 2025 р.
Всі статті