Росіяни облаштували шпиталь для своїх поранених у сільському будинку культури на Луганщині

Російські окупанти використовують будинок культури на захопленій території Луганської області, щоб там надавати медичну допомогу своїм пораненим. Про це повідомив у Телеграмі 16 грудня голова обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

"До невеличкої Кабичівки, що на Марківщині, регулярно доставляють поранених росіян. Військовий шпиталь там облаштований у місцевому будинку культури", - написав він.

Щодо безпекової ситуації в регіоні, за словами Лисогора, то минулої доби Невське, Білогорівка та територія Серебрянського лісу зазнали артилерійських та мінометних обстрілів.

"У важких погодних умовах нашим військовим доводиться відбивати постійні штурми росіян. Вчора окупанти рушили в бік донецьких Тернів, що неподалік від Невського, а також спробували атакувати Макіївку. Всі ці намагання завершилися для противника безрезультатно", - зазначив голова ОВА. 

Водночас через негоду ворог зменшив застосування авіації та дронів, використав їх для обстрілів позицій ЗСУ по одному разу.

Як повідомлялося, на Луганщині росіяни вимушені підвозити піхоту на броньованому транспорті, у Серебрянському лісі цей ресурс обмежений.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті