На Луганщині росіяни вимушені підвозити піхоту на броньованому транспорті, у Серебрянському лісі цей ресурс обмежений

Лінія фронту на деяких ділянках у Луганській області характеризується різною віддаленістю український укріплень від оборонних споруджень противника, тому росіяни вимушені підвозити піхоту на броньованому транспорті. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у своєму Телеграм-каналі 15 грудня.

"Східний фронт на деяких ділянках характеризується різною віддаленістю наших укріплень від оборонних споруджень противника. Подекуди через значну відстань росіяни вимушені підвозити піхоту на броньованому транспорті. А от у Серебрянському лісі цей ресурс обмежений", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що по території Серебрянського лісництва загарбники завдали авіаційного удару 14 грудня, також били з артилерії та мінометів.

Від ворожої артилерії постраждали Невське та Білогорівка.

"Минулої доби загарбники штурмували східніше Тернів на Донеччині, що неподалік Невського. Під час атак вони продовжують використовувати штурмові загони. Також зафіксовано підтягування резервів із штурмових батальйонів, сформованих із колишніх ув’язнених", - йдеться також у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що війська РФ посили обстріли та удари з повітря по всій лінії фронту на Луганщині.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті